Hi , Assalamualaikum.. Perlukan pertolongan ttg BENGKUNG... Yg bagus dan selesa :) Any suggestions?

4 Các câu trả lời

Yg ni terpulang kpd masing2 pya citarasa.. so utk tau citarasa awk, awk kena try jenis zip, bertali, bengkung jenis hook dan juga jenis belit2. Mcm sy dah 3 org anak, sy prefer bertali utk dalam pantang, habis pantang pula sy suka jenis zap dan jenis hook. 🥰

bengkung tanamera pun ok..sy pkai tu je...klo kt spital, better pkai yg berzip/moden...kt rumah br pkai yg belit2 tu..mksudnye kne bli 2 jenis la senang.

cuba survey bengkung mak kuntum..sy dh survey..mcm okay 😊

wassalam.. nk mudah n snang bli jnis yg berzip