Pampers baby

Pampers newborn nk stnby bnyak mane ye kat hospital.. N kat rumah nk beli bnyak mane untk stock berpantang nnt.

3 Các câu trả lời

sy beli newborn 2 pack..jnma momo..ad 36pcs 1 pack..pastu asbend beli jenama ichi saiz s 1 pack,dpt free sample pmpers jnm drypers saiz m ngan genki saiz nb..nk abiskn dulu yg mn ad..bru beli lain..klu g spital..bw 1 pack extra pn xpe..

2mo trước

Tq sis.. Sy bersalin swasta insya Allah... Tu yg trfkr bnyak mne nk stnby...

sy salu beli pampers newborn 1 pack dgn pampers size s 1 pack. baby cepat besar, terus beli size s pun ok dah after that.

1 pack je dulu. baby cepat besar.

2mo trước

boleh. s tu boleh la kalau 2 pack. m banyak2 pun boleh. biasanya baby pakai size m lama. mcm my son nb 1 pack, s dalam 2 pack, m sampai umur 10 bulan. baby cepat besar. so NB tu kalau beli banyak takut tak muat nanti