Pampers yang berbaloi

Pampers brand apa yang okay ye? Dari segi kualiti, harga, berbaloi ke tak. Drypers touch Huggies air soft Drypers biasa

26 Các câu trả lời

newborn petpet msuk 2buln pkai drypers biasa msuk 8buln huggies biasa masuk 2tahun wktu siang huggies dry n malam molfix... pling best setakat ni huggies n molfix....molfix nii tebal2 sgt2...untk mlm cun laaa pkai

dah try petpet , mamypoko , drypers paling worst lastly molfix paling berbaloi beli dri NB sampai baby dh pakai pants molfix okay lembut tak bocor ruam pun tak ada 😀 harga so far 27++

both my baby masa NB pakai apple crumby dgn off spring. mmg best. walaupon harga agk keras. sekarang je dh tukar pakai molfex. molfex okay dgn my baby. dn xbocor bila pakai

Huggies air soft, compare dgn Huggies yg biasa tu yg AirSoft ni tebal sikit, and tahan lama. Drypers Sy guna last time kain dia jadi berbulu pakai.

Dari segi kualiti, huggies. Dalam dia lembut, plus dia serap bagus. Anak sy tak tahan pakai drypers. Jadi melecet sbb dalam dia kasar.

Ramai suggest dkt saye drypers touch tu. Saye dah beli tapi tk thu kualiti okey ke tak sbb bby blom kluar lagi. So far harge die okey lah.

12mo trước

yg tu ok..cotton mmg best kt kulit baby..

Im not sure sbab tak pakaikan anak lagi x bersalin lagi. Tp saya beli dah jenama applecrumby and also offspring. Bnyak review kata ok.

12mo trước

sy both anak masa NB pakai apple crumby atau off spring. lepas dh masok 2m baru tukar. skrg both pakai molfex

Ive been using applecrumby and offsprings untuk 3 anak i. So far ok mmg bestttttt. Slightly pricey tp berbaloi

drypers or pet2 la stakat ni, genki pon ok....try pack kecil dulu tgok ank sesuai ke tak.

Pernah try petpet, drypers, Applecrumby, offspring. Yang best Applecrumby dengan petpet.