drypers atau huggies

ibu2 sine nak tanya pampers apa okay utk baby drypers or huggies?

7 Các câu trả lời

Setakat ni, anak sy pakai drypers skinature. Pernah pakai pampers yg jenis standard jenis mcm material plastik tu tapi anak sy tak sesuai. Kulit sensitive. Jadi merah2, naik ruam. So sy tukar. So far ok la pakai drypers skinature ni sebab material dia mcm kain. Lembut sangat. Kalau pampers penuh pun anak sy tak ada la cepat merengek mcm sebelum tu. Bab pampers bocor tu setakat ni jadi pun kalau pampers tu terlalu penuh je. Sorry, bukan nak promote. Sy share je 😁

Kena ikut baby jugak sebenarnya. Mcm sy, claim free samples dulu. Anak dh lahir nnt baru cuba, tgk mana yg okay dgn dia. Sbb lain anak lain ragam, ada jenama boleh buat timbul ruam lah, bocor lah, melecet lah. Tp secara general, dua-dua brand yg puan sebut ni elok.

paling okey drypers.Anak saya dia kalah dgn bnyak pampers tapi ada 3 jenama je dia tak kalah drypers, huggies dgn Fred&flo jenama tesco yg lain semua naik ruam²

huggies natural soft. bungkusan hijau. lembut n selesa. x berbau klau letak kat tong sampah overnight. yg lain busuk sgt

Anak sya pernah pakai drypers tpi kecik wat ank saya then pakai huggies ok besar muat gan dia..kena try and error sis

Bergantung pada kulit baby. Anak sy x serasi dgn huggies. Setiap kali pakai mesti ruam. Pakai drypers dia okay

huggies