Miscarriages

No pain , no bleeding , scan utk 2 months (9weeks) confirm kantung kosong . No heartbeat , but i still have pregnant sickness . Monday will fully d&c 🥹♥️

2 Các câu trả lời

Kalau kantung kosong, nnti dorg cek guna tvs scan bru decide D&c atau trun sendiri, selalunya kalau kantung kosong pngalaman saya sya seblum ni, mmg kantung kosong tapi mmg x sempat jumpa pakar kantung trun sndiri, sya lps tu bru pergi emrgncy dorg cek sma ada clear atau kena d&c, tapi nasib clear x kena d&c masa tu. Tak pe sis positif je, mgkin dorg cek skli lagi ada pulak kan babynya. Semoga baik baik sja

9w biasa je xde heartbeat lagi. normally doctor akan bagi masa 2w lagi, bru d&c. certain org 12w baru ade heartbeat.