Kantung kosong

Hi momies. Last week sy dah 6w++. Almost 7w. Sy ke klinik utk confirm pregnancy. Tapi bila scan nampak kantung kosong shj. No baby. No yolk sack. No heart beats. Doc suruh repeat 2 minggu lagi. Boleh share if ada pengalaman yang sama? Apa patut saya aspect? Ada kemungkinan ke baby akan develop or miscarriage will happen?

2 Các câu trả lời

boleh tahu berapa size kantung masa scan tu? sbb saya pun sama mcm ni. tengok saiz kantung kecikkk ja. Dr pun memberikan kata² yang melemahkan lagi semangat.. huhu

7mo trước

kalau saiz kantung beza 1-2minggu normal... sbb nnt dia akan catchup balik..byk kn makan makanan yg berkhasiat... in shaa Allah! 🥰✌️

normal. repeat scan nanti akn nmpk.