Saja Share

Pagi tadi ada keluar darah sikit brcampur keputihan cair, rasa was² pun ada sbb pakai suar wrna gelap so x nmpk sgt, tapi kuat hati jga kata tu darah yg keluar.. Risau sgt, terus jumpa doc di klinik swasta , bila scan doc kata kandungan tkda masalah semua ok.. Alhamdulillah , tapi masih takut ? rasa trauma pun ada sbb ni first bby , masih trimester pertama.. Ada tak pernah mengalami mcm sy ??

2 Các câu trả lời

Masa mengandung ni kalau boleh pakai pantyliner . Senang nak tengok cecair yang keluar dari kita punya tu . Warna keputihan semua tu kena selalu tengok takut ada jangkitan ke apa

5y trước

Baru start pakai lpas kjdian tadi..

Sama