Ingat tak makanan kesukaan pasangan kita?😋

Pagi jumaat semua kesayangan🌹😘 Pssst! Korang ingat tak makanan kesukaan pasangan korang apa dia?😆 Kadang bila kita cakap...'Alaaa, abang mesti tau kan makanan kesukaan sayang apa' sekali jeng...jeng...jeng😂

Ingat tak makanan kesukaan pasangan kita?😋
20 Các câu trả lời

Sye tw ap dia ske, mcm dia xboleh teka mood sy nk mkn apa. 😂sy fav ada, tp ikut mood nk mkn apa. Dia kne bg sye plih mknan sendri, klo x dia jd mangsa kne abskn mknan xabs

Ya. Apa jua makanan berkaitan ketam & udang adalah kegemaran abadi dia daaannnn dia juga tau saya suka makan apa saja. Cuma tolak batu kayu aje 😆😆😆

𝙰𝚢𝚊𝚖,𝚒𝚔𝚊𝚗 𝚖𝚊𝚜𝚊𝚔 𝚊𝚜𝚊𝚖.

A. ya.. husband suka gulai kawah daging

A Ayam dan beberapa jenis ikan

ayam masok merah genggg 😂

bergantung pada keadaan

mee goreng ayam

bihun,kambing

Nasi Lemak