masalah yang dialami ketika usia janin 17minggu

pada usia janin ini saya tidak berapa selesa tidur,saat tidur sakit kepala hingga ke bahagian tengkuk,perut sebelah kanan lebih kerap mengeras terasa sakit kadang kala sukar mencari posisi yang selesa untuk tidur.

2 Các câu trả lời

Sama mcam saya sis.. Bila tidur, mesti sakit kepala.. Tak tahu nak tidur posisi mcm mana dah.. Dah adjust2 bantal, dah pusing kanan kiri, sama jgk.. Pening kepala.. Bila tak tidur elok tak pening.. Asal tido je pening kepala.. 😅

4y trước

ya betul tu sis bila da penat kerje nk tdr pula tu rasa la sakit kepala hingga ke bahu mlah terasa amat berat..

Tido mngiring ke kiri