Pa help naman po ano magandang name para sa baby girl? Start po first name letter "A" tapos second name letter "J" yun unique at may meaning sana. Salamat sasagot.

55 Các câu trả lời

I would suggest a christian name - For "A" - Ariel (Hebrew) which means altar; light or lion of God For "J" - Judith (Hebrew) which means the praise of the Lord; confession

Atasha- kindlu,beautiful,sweet,helpful ang meaning Jax- from jacques meaning God has been gracious, has shown favor

JEWEL CRISHNA 😊 ELLEYNA MARIA KEYRA BELLA LOUISE LAINE ATHENA COREEN KIESHALYN CRISHNA JOHANNE

Alixiagh(alisya) Jade Allyra Jane Arlet Jensin Aubrey Jax

aseel johanna aseel: pure johanna: thiccest person

Amarah jia Atarah jane Aliyah joy Akesha jaz

Amielle Jade Adrielle Jynn Alendra Jiselle

Aster jeanette (aster means Flower or Star

Avisha Jeanne 😊😍