law nk kne minum air gula memang kne puasa dr 10 mlm smpai 2 jam lepas minum air gula ke??

Overweight 5.1gram... 4month 2 week ... kene minum air gula ..😭😭😭

law nk kne minum air gula memang kne puasa dr 10 mlm smpai 2 jam lepas minum air gula ke??
22 Các câu trả lời

Kena puasa , kalau tak puasa nanti tak boleh telan air gula tu , Time perut kosong la senang minum

ya sis. kena puasa. jgn curi² mkn, nanti risau gula sangkut. ikut apa kata doc ok ☺️

Ye betul kena puasa sampai ambil darah kali kedua, 2 jam lepas minum air gula

Ya betul. Klau tak puasa betol² then muntah air gula kena repeat sekali lagi

sama la mcm sy . kena mnum untk kli ketiga . sabar jela haha

lama jga kna tahan posa kan,, lps 2 jam tu trus mkn, 😁

ye betul. kalau x, bacaan darah nnt x accurate

Ya, betul tu. Kena puasa

Ya.. Memang betul sis.

iyuppp