Berpantang dikala sambutan raya haji 😭😭

Org sibuk nk raya haji..kita plk kena berpantang gugur...br bpe hr dh x keruan duduk baring 😂😂 lambat lagi dok hitung 2 mggu nk stat buat keja umh..pantang mkn sebulan...6bln br blh plan bby smula..kena ambik perancang sbb doc pakar suruh..

2 Các câu trả lời

Maaf bertanya mcm mna boleh gugur.. Brp week sis.. Sy ad pengalaman gugur 8w tiba2 gugur sndiri

1t trước

5week scan ada kntung... 9week scan kosong..repeat scan 11week kosong n ada turun darah mcm priod so doc trus sruh tahan wad dan trus cuci rahim esok nye..