Kurus

Orang pregnant selalu akan cepat gemok. Tapi kita tak gemok² pun. Makan jangan cakaplah asyik nak makan jer, tak normal ke nie erk ? harap² baby okaylah. Hari rabu baru 1st check up

9 Các câu trả lời

Sma sis..sy sblm preg jnis chubby.. 65kg 😅.. Awl preg.. Alahan truk.. Drop 57kg..skg 32w daa.. Berat bdn msih dlm 63kg.. Baby dlm 2kg..hohohoo..rsa pelik juga laa pdhal x lepas 3x meals sehari.. Kdg siap teatime n supper🤣.. Cma slgi doc ckp baby sihat.. Sy pn ok.. Xda mslh jga..abaikn apa org ckp sis.. Jnji.. Kita ank beranak sihat.. N d permudahkn b'salin nnti.. ☺️

5y trước

Tulah, even kurus. Hope baby sihat and selamat. Thank you sis share pengalaman ☺

Sya jenis kurus jgk,dr lahir plk tu mkn bnyk mna pon berat tk pnh smpi 50kg dah lah sya tggi nmpk sgt kurus nya even skg dah nak ade anak 3 pon msh kurus je huhuhu jnji sihat mase pregnant pon berat naik smpi 60 kg je😁dah bersalin turun blk

5y trước

Yeke, sama. Makan byk dah. Gemoknya tidak, teringinnya nak berat 60kg 😂

Normal sis.. sy pun mcm tu gak. Kuat mkn tapi x gemuk2. Abaikan je la apa yg org kata.. janji baby sihat.. selagi bole makan.. makan 😋.. makan yg sihat2 je tau

5y trước

Baik sis, tksih. Hope baby baik² jer

1st checkup biasa la. Belum naik lg sbb janin kecik sgt lg. Baby dh besar nnti bru naikk.

Metabolism kita tggi sis. Makanan kita mkn xjd lemak ..cpat tukar kpda tenaga.. 😊

Sma... La... Berat paya nk naik... Ney.. Hamil pun sma.

Ikut kadar metabolisme sis.. Hehe..

Janji baby naik berat okla hehehe

As long as ur baby okay sis