Fikir Bukan Bukan

Orang pregnant memg suka pk bukan bukan ehh. Pikiran jauh sgtt

6 Các câu trả lời

normal sis.. sbb hormon kite mase mengandung ni turun naik sis... kena jaga baik2 yee... semoga dipermudahkan segalanya..

Saya pun sama. Hr2 fikir negative p cepat istighfar coz first baby. Semoga baby sempurna baik dan selamat 😘

Hehe sama la sis.. Sy ni pregnant anak ke 4 dah.. Asyik pikirkan suami ada pompuan lain😪

No la.. pokok pankal diri sendiri je.. kita yg control apa yg kita nk fikirkn..

Saya pun. Asyik risau ja psl kandungan. 😂.

4y trước

Sama mcam sya,mcam² fikir,kdang² takut plak

Sama laa..