Opk jadi positive ambik masa panjang ke....sbb 1st time Guna opk..gambar nie +ve atau - ve

Opk yg I test tu -ve atau +ve

Opk jadi positive ambik masa panjang ke....sbb 1st time Guna opk..gambar nie +ve atau - ve
4 Các câu trả lời

mcm -ve semua je, tpi nmpk mcm dpo 17 atau dpo 26 tu +ve.. opk xselalu +ve, bila bahagian test line lebih gelap dri control line atau dua² sama gelap baru +ve

Macam semua pun still negative sis.. ada masa2nya kita x ovulate, telur matang x keluar dr kilang telur.. Haid teratur ke?

2y trước

period I tak regular

maaf nak tanya opk tu apa 😂

2y trước

ouhh paham2 maceh

mcm negatif je semua