Smlm ada test opk +ve, tiba2 hrini period. Saja je tghri tdi test opk.. lps tu +ve jgk, sbb ape ye?

2 Các câu trả lời

period banyak ke sis? if tak banyak atau spotting je, possible jgk implantation bleeding je. pape pun, nak tahu lebih lanjut kena jumpa doc juga.

12mo trước

sy ada bleeding jugak masa 7 weeks pregnant. tau 7 weeks dari scan sebab p klinik nak buang implanon. terus refer kecemasan. masa tu pakai pantiliner je. tapi, dalam masa 5jam, dekat 4 kali tukar pantiliner sebab pantiliner full. alhamdulillah masih rezeki, sekarang dah 37 minggu. yang bleeding tu doc cakap implantation bleeding.

Try upt..