Opk positif

Normal ke opk +ve sampai 4 hari ? 🤔 1st time sy dpat opk +ve lpas CP last month

Opk positif
2 Các câu trả lời

opk kena buat timing sama everyday.Plus minus 30min je beza....ads trbaca.if opk positif byk hari mcm ni, ada kmgkinan pcos.tp ni assumption based on org share...ada keluar ew tak?

1y trước

ye sis ada EW . Sy tgk balik opk cd17 & cd18 yg +ve . sblm tu msih -ve

macam mana updates sis?biasa kalau opk berterusan positif,boleh jd mengandung sis

11mo trước

tak pregnant sis . 3 oktober haritu bru period stlah 4 blan tak period . huhuhu