Bp story

U ollsss..meh la share sapa2 yg ada pgalaman bp tu.. ada makan apa2 tak untuk bg rendah. Share la Bp mommy berapa.. sy kli ni sangkut part Bp.. huhu..

1 Trả lời

Saya mmg ada hpt b4 pregnant sis. Tp saya jaga pemakanan, bykkank mkn sayur hijau dan buah2. Saya mkn buah jambu dan dragon fruit, epal hijau jg. Saya minum fresh jus betroot, rasa dia memang 😣. Tp betroot byk kebaikan. Saya minum jus avocado cpr susu hl. Tu lemak bgs. So far start dr awal pregnant smpi skrg 36 weeks, bp under 120/90. Sampaikan doktor tak pcya bacaan tu sebab saya pesakit hpt.

5y trước

Tidur mesti cukup sis. Jgn stress. Kdg2 saya pun stress jg, kdg2 tak taham nak marah anak