Doktor Scan masuk kan Benda tu dari bawah Ngeri rasa dia

Oky smlm lepas darah mcm period tu Doktor Scan dari bawah sakit sgt rasa dia..dia Cakap tk nmpk apa2 lagi kantung kat rahim dgn luar rahim dua2 tkde …so dia ckp takot period maybe period ..tp yg memeningkan saya skrg ni …kenapa saya check upt samar ? 🥹dia check kt hospital negative? 🥹 #ingintahu

10 Các câu trả lời

sis gune strip jenama ape

2y trước

Belum nampak kantung sbb masih awl kot. klu masih was2 bila dtg ke hosp or klinik better cek beta hcg. Tu klu hcg awk meningkat means awk mmg mengandung, klu menurun means ada mslh lah. Doa bnyk2 ye. jgn stress2.