Susu HL

Okay ke ibu mengandung minum susu marigold HL?

Susu HL
44 Các câu trả lời

Masa pregnant saya minum susu HL je. sehari 1-2 gelas. Tak beli susu khas for pregnant. Malas bancuh. Minum HL je nak minun tinggal tuang je. sejuk lagi

Boleh sis.. susu hl untuk ibu mengandung mmg okay.. kalau rasa manis tambah air sikit.. elak gdm.. yang penting jangan tak minum susu.. kesian ke bby

Saya 37weeks 2days. Gdm on dc. Amalkan susu ori HL+kurma ajwa. Folic maltofer fol. Alhamdulillah sepanjang mgndung HB atas 11

Bagus sebab hL ade folid asid dalam kandungan nya . Tak kisah pun perisa apaa mana yang boleh telan

Boleh je.. Tapi pada saya, saya rasa manis.. So kalau saya minum hl tu saya campur air masak 😁

sy minum Dutch Lady kotak tu. ok je.. klau x sempat bancuh kan, kite bekerja, so beli yg terus minum jer

Boleh je sis kalau nak minum susu hl masa mengandung.. Saya minum dari awal kehamilan sampai sekarang

Saya pun dari awal pregnant memang minum hl , sebab hl ada kandungan acid folic

Boleh je.. tapi saya masa minum susu hl tu saya tambah air sikit hehe sbb rasa manis skit..

Boleh je ..tapi control la takut manis kan...karang tak memasal sangkut pulak gula.