marigold HL low fat milk

Salam..bermula awal kehamilan hingga akhir, bole ke consume susu HL nie je ? Ada yg bgthu susu nie xelok utk ibu mengandung, sbb katanya gula tinggi, takot efect GDM..if xberapa elok, bole suggestkan x susu lain yg elok utk ibu mengandung..sy sgt suke minum susu..tq semua

marigold HL low fat milk
2 Các câu trả lời

Depends. Sy tak boleh minum susu lembu nanti keputihan mungkin sbb manis. Sy minum susu kambing,keputihan Makin berkurang n much better dari susu lembu.

sy mnum susu ni..doc kk pun ckp elok