Sambung ayat di bawah!

Okay jom sambung ayat di bawah ni😏 Kita tengok jawapan dari ibu ramai ke ayah lagi ramai dalam kalangan pengguna TAP ni🤭 Apa satu benda/perkara yang patut seorang perempuan ada, anda rasa?😁 Komen di bawah👇

Sambung ayat di bawah!
93 Các câu trả lời

Pandai masak, buat kerja rumah, pandai cari duit sendiri, peramah & urus anak2.

janji rajin buat kerja rumah n rajin masak..urus keluarga

Hati baik dan beriman. Bila hati baik, semua benda yg dibuat pun baik2.

janji ketiak tak busuk. mulut tak busuk. kepala tak busuk. haha.

hati baik,perangai elok dan tak sombong atau merendahkan orang lain..

janji ada yg sayang seikhlas hati jgk..😁 #TAPactiveusers

Janji pandai masak, kemas rumah, urus anak2 dan suami

biar luaran tak cantik janji dalaman nya cntik...😘

janji HAPPY! tak kacau hidup & menyusahkan orang lain.

4y trước

ini min setuju💯

Jangan jadikan suami sebagai hamba #jangan terasa..