spotting

Is it okay to have spotting? Dh pegi klinik Dr kata baby OK tapi sometime klau penat tu msti ada bleeding skit.. Ada x mommy yg cam saya ?

spotting
2 Các câu trả lời

Saya kena spotting on 32 weeks. Doktor kata sebenarnya spotting ni tak normal. Tak kira weeks keberapa. Doktor pesan, bila spotting kena cepat2 jumpa doktor. Apa yg sis buat tu dah betul, jumpa doktor. Alhamdulilah baby tak apa2. Kalau spotting disebabkan penat, better banyakkan rehat.