susu everyday

ok ke kalau minum susu jenama everyday yg biasa tu. susu mengandung takbole telan.

12 Các câu trả lời

Tengok badan juga sis.. mcm saya minum susu everyday tu tapi xngam.. skrg 7 bulan pregnant anak pertama.. badan xboleh terima susu tu.. kalau rasa ada pelik2 atau apa baik ganti susu.. tapi time bujang minum susu everyday ok xda apa2 time pregnant ni jak badan xboleh terima susu tu..

Sy spnjg preknen x penah lg mnum susu utk ibu mengndung.. main bantai je susu ape pon jnji mnum susu.. sblm ni dutch lady madu pastu tuka everyday pastu farmfresh kdg2.cuma doc pesan jgn amk susu yg ada perisa kurma sbb kndungan gula tggi..

Okay je jgn risau doktor malah kata okay sbb kalau minum susu mengandung baby cepat besar katanya ... Tapi ikut badan jugak .. Kalau boleh minum minum lah kalau x cari susu mengandung yang sesuai

Sy dari awal mengandung memg minum everyday..husband sampai beli stock bnyak sebb sy memg kuat minum susu tu..susu mengandung memg xley telan..HB pon cantik👍

Sama..x boleh nk telan susu mengandung..sy minum susu HL..stakat ni okey je..dh nk msuk 7bln dh..

saya minum susu fernleaf ..sbb susu mengandung tak kena dgn tekak. Alhamdulillah so far ok je

4y trước

yg family ke sis?

Boleh je kot, saya pun minum susu full cream dutch lady tu je.

Saya pun minum susu tu jgk sis.. alhamdulillah hb semakin baik jgk

Sy minum everyday. Alhamdulillah okey je. Hb pun maintain.

Boleh takde masalah