susu semasa hamil..

Boleh tak semasa hamil minum susu fernleaf atau everyday?sbb xblh telan susu untuk ibu hamil..

15 Các câu trả lời

sy pon minum nespray n fernleaf campur dgn horlicks..kdang2 mlas nk bancuh mnum hl, farm fresh or ducth lady low fat je

Saya hari2 minum ducthlady low fat..yang penting ada dpt sumber calcium.. selalu byk sy dgr anmum tinggi gula.

Sy x pernah minum susu ibu hamil. Minum low fat ja. Tu je yg blh telan 😁

Minum susu fresh milk farm fresh. Tak pun ape ape jenis susu yg fresh milk.

Sy pn minum susu tu mommy...susu ibu preggy manis sgt...huhu

Sy ambil HL rendah lemak jer. Yg lain x boleh telan juga

Nes kata kalau tak minum susu minum yogurt pun boleh

Sy sepanjang hamil ni minum susu everyday je.. hehe

Sy pun minum susu tu.. janji minum susu je sis..

Boleh je mommy, asalkan sumber kalsium.