nursing cover

nursing cover jenis mcm mana yg bgus dan senang?

7 Các câu trả lời

Cari kat shopee yg ada tali gantung corak cactus soft pink.ada tali tepi utk ikat kt stroller gak. Especially time cuaca panas elok la ikat kt stroller. Memang functionn. Dah la rm8 cmtu je. Saya ada 2, satu yg mahal tkda tali ikat tepi, kain tebal sikit. Takat boleh cover menyusu jele n quite panad. Baik yang murah kat shopee balik

Hi, ikut keselesaan dan kekerapan Puan akan menggunakannya. Contoh, kalau Puan selalu keluar berjalan better beli yang sarung macam baju. Kalau jarang sangat keluar, beli yang macam tali sangkut kat leher. Tapi apa apa pun ikut mana yang selesa dan mudah untuk Puan.

Kat shopee ada yang cotton, ada tali juga untuk ikat kat pinggang supaya tak mudah terselak. Search je nursing cover kat shopee

mcm sy beli yg tali dgn yg mahal sarung pon sama. anak tetap xnk mnyusu kalau pakai nursing cover. dia rimas 😂

Blh beli online.. ibu lebih prefer mcm mana terpulang sbb skrg byk pilihan.. ikut keselesaan masing2 jgk

saya beli cmni. selesa xpnas. nampak mcm baju.

cari kt shopee