Day 13 in Hospital

Nur Mikayla Shuhairah having jaundice. semoga bacaannya tak tinggi, and cepat sihat. aamiin. Question: How to reduce jaundice?

2 Các câu trả lời

Ibu jgn makan halia, dan jamu. Kerap susukan bby.. Sy guna kaedah ni je. Btw, sy ade tnmpak mandian herba tuk turunkan jaundis bby d farmasi. Tp x tau brand sbb tulisan Cina.. Boelh try risik2 kat mana2 farmasi terdekat an ibu..

Ibu boleh titikan buah anggur hijau tuk baby . Beri 3 titik ke dlm mulut baby 2 kli sehari smpai kuning bby normal . Bby sy kuning tggi guna anggur hijau dlm 2 hari dh turun byk . Slmat mncuba ibu ..

5y trước

baby pramatang boleh ke?