Anak umur 3 tahun, speech delay dan taknak makan nasi. Buntu nak bg ap dan buat apa..

Nugget dengan keropok je dia makan ...

2 Các câu trả lời

Cuba buat messy eating, bawak dia grounding kerap sikit. not sure membantu atau tak tapi boleh Cuba. sebab speech delay berkait jugak dengan sensory.

9mo trước

taknak makan nasi, kita buat nasi bentuk pancake ke, buat finger food nasi ke, nugget nasi ke. haa gitu. tapi faham lah mak2 bekerja ni kekadang tak sempat nak buat kan.

Cuba try bagi macaroni n spageti. Buat menarik sikit.

9mo trước

wahh okay. baikk. saya cubaaa