nak tanyaa 🥺🥺

kalau bayi dah tahu sebut banyak perkataan tapi blm boleh sebut dua perkataan mcm "nak makan" dikategorikan speech delay jugak ka ? 🥺 tapi kalau dia nk mintak sesuatu contoh nasi,dia akan sebut "nasi" ja.. umur dy 1tahun11bulan 😊#firstmom #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Nanti 2 tahun doktor akan check samada baby dah boleh sebut 2 atau 3 perkataan

banyak tu brp? buat list perkataan anak boleh sebut & list perkataan anak kenal

8mo trước

faham