Negative or positive

Now dpo 10 , saja test mne tau rezeki . Ni samar² positif ke negatif ya ? ##ingintahu #firstmom #bantusharing #pleasehelp #firstbaby

Negative or positive
4 Các câu trả lời

Kalau ikutkan positif dah … kalau nk double komform tggu lagi 2 minggu sis check lagi… baru pekat…..pastikan waktu pagi ya lps bangun tidur…

2y trước

saya tnggu lgi dua minggu . semoga ada rezeki zuriat utk saya . terima kasih ya 🥰🙏

saya pon sama macam sis ni tapi 2 garis tapi masi lagi samar2 macam n tak jalas

2y trước

insha'Allah ada rezeki tu sis

rasanya positif cuma mc awal..hcg blum pekat

2y trước

syukur alhamdullilah 🥰

Nampak macam positif, sis cuba cek awal pagi

2y trước

ooh waktu pagi ,nnti saya check skli lagi .. trima kasih ya🥰🙏