pinggang sakit

norml ka kandungan 36 weeks ibu ada gdm on diet.obes 73 berat tinggi 141 cm boleh sakit pinggang rasa macam patah kalau nak bediri ka nak duduk ke ngilu terasa macam patah.. sebab 3 kali mengandung sebelum ni tak pernah rasa sakit pinggang... adakah ini tanda2 nak melahirkan

1 Trả lời

Mungkin sebab obes juga, saya mengandung yang kedua dari awal pregnant sakit pinggang sampai dah bersalin still sakit faktor obes... Sedangkan anak pertama tak ada masalah... Lagi satu kemungkinan sebab puan dah sarat... Just pantau kalau ada tanda puan...