sakit macam period pain

Normal.ke kalau kandungan 31 minggu ni ada sakit mcm period mcm tu. Skt yg hilang datang.

2 Các câu trả lời

Mungkin practice contractions called Braxton Hicks. Tapi kalau sakit sangat tak tahan, ada pendarahan atau mmg pregnancy high risk, tak salah pergi check dengan doctor to be safe.

maaf puan sy kurang psti ttg ini..sbb sy tidak pnh mengalaminya..puan pnh bgtw x pd misi.or doc yg puan jmpe.ms g chckup brtnya mereka ttg ni?? mg dpmudahkan segalanya..aamiin