Di awal kehamilan

Normalkah rasa gerakan (gegaran) di awal kehamilan?? Skrg 8 week #bantusharing #firstbaby #pregnancy #mommybuntu #1stimemom

2 Các câu trả lời

orang cakap tu angin.. saya pun pernah rasa.. tapi lain sangat dengan gerakan baby yang sebenar.. sya waktu 16 minggu baru betul2 rasa gerakan baby tu pun ada orang tak percaya sebab awal.. tapi nurse cakap normal je sebb setiap orang tak sama.. tapi kalau 8 minggu tu angin sebab baby terlalu kecik lagi kaki pun tak terbentuk sempurna lagi.. saya waktu first rasa tendangan tu pun slow je.. semoga dipermudahkan urusan sis.. aamiin

jika jenis kulit nipis normal.. #27Dec2020 #IbuRA #24Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec