Masuk laluan

Normalkah kandungan baru 32 minggu kepala bayi dah masuk laluan.2 hari ni dok sakit bawah abdomen. Nk brjln pun dah macan penguin. Baring lgilah tk dpt lena.. bila dr scan kpala bby memang dh kebawah. Adakah tu tanda yg saya akn bersalin awal? Tolong dijawab ya..

2 Các câu trả lời

mmg baby start masuk laluan week 32 n above. okay lah tu. tnda bersalin awal tu depends kt baby la. klau pecah air ketuban awal, kluar la awal. dah start rasa contraction kerap ape sume tu.

normal je. tapi bby ade masa utk berpusing. sye 32w bby dh msuk laluan. tapi still x beranak lagi ni haa. dh 37w dahhh.