Hi ibu... Bayi kalau dah masuk laluan memang sakit kt bwh ke? Ada tk yg dh msk laluan tk rsa sakit?

2 Các câu trả lời

mcm mana pulak nk tak sakit tu😅😅 bila dah engage, mmg akan sakit sbb tulang pelvic mengembang dah

2y trước

1st kepala baby dh turun kebawah mean kepala dh berada di posisi laluan nk turun. ni bermaksod baby belom masok dgn laluan kita lagi. kepala baby masih diatas. 2nd kepala baby dh engage dgn laluan. contoh masa scan masih boleh nmpk kpla baby kita mean baby belom engage dgn laluan.

mmg sakit sbb baby menolak nk mcm nk keluar awak.

2y trước

ok awak tq