Kasihatan

Normalkah kalau demam² masa prgenant dlm minggu kedua?sbb sy mula rasa demam panas hari ni..

1 Trả lời

Hi mmy 😊 saya pernah tidak sihat semasa mengandung. bila pergi cek, dokter cakap ibu mendung tidak boleh tidak sihat atau demam yang terlalu lama kerana takut menjejaskan perkembangan baby dalam kandugan. saya juga menjalani beberapa test untuk memastikan saya tidak dijangkiti apa- apa penyakit. seperti covid-19. doktor juga mengambil darah saya untuk membuat ujian. mmy boleh berjumpa dokter dan dapatkan nasihat dokter. dokter juga akan bekalkan ubat yang boleh dan sesuai untuk ibu mengandung makan 😊 semoga mmy cepat sembuh.

2y trước

sy hari ni mula muntah²,pening kepala,mata sy rasa panas,badan sy lemah semcm