KURANG MINUM AIR MASAK

normalkah jika hamil,rasa loya bila minum air masak? saya minum, terus muntah balik 😔 sekarang saya cuma gantikan dengan air susu sahaja

2 Các câu trả lời

normal . ada je alahan yg mcm tu . janji awak boleh minum yg lain takpa .

2y trước

terima kasih atas komennya, anak pertama , sy ingat tak normal , sbb takut asyik minum manis jekk 🥲 dgr mcmni . lega sikit rasa

Normal sis. Boleh ganti dengan jus atau susu.

2y trước

Kalau sis suka air kelapa boleh minum juga untuk jaga kadar air ketuban. Happy selalu sis tahniah ya. 😄