Demam seminggu

Normalka di awal kehamilan demam?seminggu dah demam ne😔#1stimemom

1 Trả lời

Sy awal tau mengandung dulu pun demam, to be exact check upt positif esoknya demam panas seminggu. Tp sbb risau, sy pergi klinik buat swab test masa demam, dan seminggu selepas elok demam. Just in case. Alhamdulillah masa tu semua negatif. Doktor ckp boleh jd sbb perubahan hormon dan persediaan badan utk mengandung. Wallahualam. Tp tu la demam yg plg teruk sy pernah rasa sepanjang sy hidup setakat ni.