air ketuban

Normal x korang xda air ketuban ni,sbb sya dlu xda air ketuban, sbb kan sllu nya time nk branak ni air ketuban pecah atau drah, yakan. Sya xpula cm tu, smpai sya ingt wktu tu blm lgi branak. Sbb xda apa apa petunjuk pun hanya sakit cm senggugut je.

1 Trả lời

Air ketuban tu perlu utk janin mmbesar dlm nya..Klu kurang nty okmbngannya xmmbesar..Sb tu nk air ktubn ok try mnum air tmbikai..Klu air ktubn bnyk pon bhya jga