xda ke yg sudi jawab soalan2 sy niy. sy curious

normal x kandungan 2 bulan perut dah x rasa cramp n breast kurang sakit dah. kalau x sebelum niy hari2 cramp. breast x blh tersentuh sakit. skrg perut rasa x selesa jer.. rasa tegang jer. adakah korang rasa bend ayg sama. sy dah start minum susu enfamama n makan vitamin tambahan

7 Các câu trả lời

Normal..sy pon pnah tnya gk bsal buah dada x skit da n x rasa cramp lg..mula2 tu cramp sbb bb bru dok dlm kan.skang da 7bln dia besor pon x rasa skit da tp klu dia gusti aduii skit tulang rusuk pulak hehe..buah dada pon x skit gk lepas 2bln tp niatla smoga kite dpt bg susu bdan sepenuhnya pd bb nti.amin

Breast tu bkn sepanjang prgnt sakit yg x bph sentuh. Masa mula2 sj tu. Sebab masa ni hormon dlm badan berubah.. org kata sesi menyesuaikan keadaan... Cramp tu sebab kantung lekat dlm rahim... Masuk second trimester dah x cramp.

5y trước

Owh ok noted.. first time..

Hi sis, simptom pregnant ni lain2. Selagi xda tumpah darah, perhaps everything is okay. Perut rasa tegang sbb baby & rahim membesar.

Saya pun mcm tu. Masuk weeks ke 14 dtg balik rasa cramp2 saya. 🤣

Kalau normal ok la.. kurang sikit kegusaran hati niy.. 🤗

Sy pulak tk sakit pun,picit2 dh ada susu

5y trước

35week3day😂

Ye.. Sy tgh lalui.. Tk mcm mula2...

5y trước

Samalah