gigi pecah

normal tak,gigi pecah waktu mengandung ni?banyak gigi sy pecah 😭😭

7 Các câu trả lời

makan vitamin jgn skip...perbanyakkan minum susu... elak makan benda2 yg keras... contohnya ais batu...gula2... etc...

kurang kalsium mungkin sis.. refer sama doktor sis.. nnt dia suggest @ bagi ubat..

Alamak, gigi retak? Dah berapa minggu sis? Nurse dah suruh check gigi ke belum?

g buat checkup utk check gg kat kk . nak pergi private pon takde maslah

kurang kalsium kot. gi jumpa dr gigi lah. moga dpermudahkan urusan.

same la dengan saya sis 🤦🏻‍♀️

Kurang kalsium dalam badan...