sudah masuk 3 minggu sy ada bleeding lendir darah warna merah tua dan coklat

Normal tak mcm tu sbb dah g jumpa doktor klinik dia kata kantung bayi sy belum melekat di dinding rahim tu yg bleeding sikit2. Untuk makluman kandungan sy dah 8 minggu. Kalau berjalan atau berdiri mesti ada terkeluar sedikit darah.. tp perot xsakit apa la

2 Các câu trả lời

Arini gi cek doktor klinik terus kene refer hospital pulak.. seram plak