Spotting di awal pregnant

Normal tak kalau spotting warna coklat cair dalam seminggu? Estimate pregnant dalam 3-4 weeks

5 Các câu trả lời

tknormal klau seminggu tu. saya spotting sehri tu turun sekali ja msa tngh hri. saya monitor smpai ptg mmng tkkluar apa apa dh. skli ja ada 3 tompok sikit jaa

kalau dah sampai seminggu tak normal. spotting berlaku dlm 1@2hari shja. dan hanya ada setitik 2 mcm tu. segera ke klinik ya

Tak normal. Any spotting/ bleeding merah/ coklat during pregnancy adalah ancaman keguguran. Cepat jumpa dr

Kalau dah lebih 3 hari not normal ye better pg jumpa doctor.

awak berapa weeks now?