Tak Berak 5 Hari

Normal tak kalau baby fully BF umur 3 months tak berak dah 5 hari? Ke perlu jumpa doc?

144 Các câu trả lời

normal . perhatikan je if baby kncing ok baby tak meragam prut tak keras in sha Allah xde pape .

sya nk tumpang tanya disini ank dua bulan berak najis warna hijau cair tu sakit ke atau normal

Kalau baby kentut2 ok la tu sekurangnya gas keluar.. Kalau tak nnt kembung

Normal. Anak saya lebih seminggu tak berak. Asyik saya je yang berak.

Normal, asal kan baby aktif, xmeragam. Klu nmpk pelik blh refer doctor. Ank sy pun prnh mcmtu

normal sahaja..tapi bila tiba hari berak dia sabar je la..punya la banyak habis baju semua

oo normal rupanya baby klu bf tak yak 2-3 hr, patut kentut busuk smp ingat kn baby poo :p

normal..anak sy kdg 1 minggu xberak..tp skli berak penuh pmprs..

mw tnya ba ibu2 dsni klu ank sda 2 bulan brpa sudu sukatan susu bg bayi umr 2 bulan3 hri

normal anak sy fully bf, skrg nk 3bln...last mbuang 3ari lpas...kdg2 5ari baru mbuang..