Tak Berak 5 Hari

Normal tak kalau baby fully BF umur 3 months tak berak dah 5 hari? Ke perlu jumpa doc?

144 Các câu trả lời

normal je.. anak saya pon sama.. berhari juga baru nak berak.. tapi kena pastikan anak kentut supaya tak kembung perut😊

normal..sbb anak sy pon mcm Tu sis..tapi doktor pesan jgak , klo seminggu lbih dia xberak , doktor suruh bawak pegi klinik

ank sye 2 bulan lebih fully bf dh seminggu dok berak.. tadok meragam pulok. kentut pun kerap. tapi tu la risau pulok..

Ye sis, sama ank sy pun gitu, 2 ke 3hari xmmbuang.. Kdg rsau gak.. Tp Alhamdulillah dia xmeragam dan aktif mcm biasa.

sy pkaikan ank sy minyak herba asmak kerap ketot, smggu xberak pun normal klau full susu bdan kcuali susu formula .

normal je yang penting baby kencing dan kentut as long as baby tak menangis n tak meragam okay je klau tak berak

baby full asi,normal berak seminggu sekali,kadang ada dua minggu baru berak,sekali berak mcm cesss leleh😄😄

Kalau on susu formula berak sehari sekali je normal ke .? Baby baru nk masuk 3 bulan ..sebelum ni berak 2 kali

Baby sy kuat kentut…berak kdg 5 ari bru berak tp skali die berak menggelupur laki bini nk basuh 🤣🤣🤣

Ank sy pun 3 bulan. Berak Hari2. Berkali2 berak. 3 ke 5 kali sehari. Full Bf. Pelik lah kalau x berak 5 hari.