Gatal gatal di kaki

Normal tak kaki kita gatal gatal? Kaki I dah bertanda tanda dah sebab gatal sangat sangat!?? buruk kaki

11 Các câu trả lời

Normal sis. Tp sya gatal kdg2 je. Husb yg gatal teruk. Nasib naik kat dia. Sbb dia jenis garu2 pn susah nk bparut

After delivery baru hilang sis gatal2 tu.. Tu pun makan mase.. I pun still struggle hilangkan parut nie

Muke saya gatal2 kaki badan hmm makin lama makin terok ..jangan garu nanti jadi zombie mcm sye hehehe

5y trước

Ouu jumpe doktor lh sis

I dulu selalu jd gtal2 cam tu.. Makin garu makin banyak la bekas kuku tu.. Xgaru gtl.. Hihi

Sya tgh mengalaminya jga...ank2 sblm ni x prnah pn...pregnant kli ni...gtal stu bdn rse

Pakai perancang x. Sis kalau mkn depo jd mcm kaki awk. Last2 tuka pil

Sy kt punggung.. Gatal dea.. Emm merenyammmm

😢😢😢😢 Saya pun macam ni. Stressss

Yes normal! Mmg buruk! 😭 I pn sama dulu. Huwaa

6y trước

Kan. Husband yang tegur kenapa banyak tanda tanda😭😭😭😭😭😭 sedihnya ingat boleh pakai dress pregnant huhu