Masalah gatal di bahagian kaki & tangan

Dayah nk tanye normal ke kalau hamil kena gatal-gatal dekat kaki & tangan? tumbuh bintik kecik merah di kaki & tangan..gatal sangat rase nye..sesiape pernah kena tak? Normal ke?

14 Các câu trả lời

Normal.. Pembawakkan.. Sy dulu dr ank no 2,3 kena.. Skg mengandung no 4 kena juga kt kaki.. G klinik minta ubt.. Alhamdulillah elok dh.. 🙂

Saya sedang alamai..dah last2 pregnancy plak tu..perut dah besar..nak garu kaki pon seksa..x sampai..nak berus kaki pon 1 azab..

Sy kne tahan wad..sbb dh x tahan gatal...langsung x blh tdo mlm..Smpai sy sendiri mntk nurse ubat

Sedang alami..kaki tngan dah mula bengkak dah😅dtmbh dgn gtal2 lgi..aduhhhh...

Saye Penh kne..1 bdn gatal2.. pegi hospital..dktor Kate tu biase pembawakan

Sama la...tgh mengalami sekarang nih..xtahan rasa nya..gatal

Klw cy x tahan .time mdii cy berus kakiii...

Normal sis.. nnt akan hilang sendiri 😊

Gatal tp xde bintik2 merah

Sama..tgh alami skrg ini