27week baby melintang

normal ta kepala bby belum ke bawah lagi?.. saya agak risau.. ade tips ta?

12 Các câu trả lời

Normal sis , banyak masa lagi untuk sis pujuk baby kebawah sampai 36/37 weeks . Tempoh tu baby akan turun . Banyak pujuk baby , bercakap dgn baby , usap tunjuk arah kebawah .

Normal sis. Saya pon macam sis jugak. Tp lama2 nanti dia pusing. Kena selalu usap2 perut & pujuk baby yea. Inshaallah nanti dia pusing 🥰

if 30w + boleh risau.. some mommy 32w baru kepala bb kat bwh.. just pantau aje keadaan.. possible g klinik swasta juga for scan..

27 weeks masih normal lagi sis...skrg boleh dah start pujuk2 baby usap2 perut...ckp dengan dia .... insyaallah....

Awal lagi... Baby akan pusing turun bawah.. Sy dah nak 9 bulan ni baby boleh pusing melintang pulak 😂😂

Normal . Saya pon dulu atas lg lepas dah 37 minggu kepala da menurun . Hari2 berdoa supaya kepala turun ...

InShaaAllah xdapa tu sis.. dia tgh seronok pusing² lg dlm tu.. awal lg tu. Nt tiba masa dia turun..

Normal. Baby byk lagi ruang utk brpusing. Bila dh 37 weeks kepala dia sepatutnya kat bawah.

normal sis, dr bgtau ada tempoh sehingga 36 weeks utk baby pusing so don't worry 😊

saya masa 27 week kepala baby sudah di bawa sebab saya selalu mencangkung