sakit ng ulo

normal lng po ba yung laging masakit ang ulo parang binibiyak npo ang aking ulo sa sobrang sakit ilang araw na po nkakaranas din po ba kayo ng ganto mga mommy ?

1 Trả lời

Headaches are very common during pregnancy, particularly in the first trimester. Your hormone levels are skyrocketing and this can lead to daily headaches. Other common causes include dehydration, abruptly stopping your caffeine intake, increased stress, and poor sleep.