Air susu puting kluar awal

Normal kh air susu puting kluar awal brapa hari ni dkt puting susu sya mcm ada bintik² putih tapi tidak perduli lap je ksi bersih msa mndi tpi mlm ni sya picit puting susu mau pasti kn adakh itu air susu sekali betul air susu sya sda kluar awal adakh itu normal atau pun tnda² mau awal brsalin #firstbaby 35weeks 4hari

1 Trả lời

lps ni jgn picit tau. bersihkan je mcm puan biasa buat. harap breastfeeding journey puan nanti lancar

3y trước

iya Aamin tq🥰